Informatie  Informatie

554

Je vindt op deze website bijna alle hunebedden van Nederland en enkele Dolmen in België.
Ook in Denemarken, Duitsland en Zweden zijn in het verre verleden hunebedden gebouwd, mogelijk dat ik deze in de toekomst ook zal bezoeken. Gezien de aantallen hunebedden in het buitenland zal ik hier echter geen volledig overzicht van gaan geven.

Deze website over hunebedden is ontstaan vanuit de website www.Bronnen-Krachtplaatsen.nl waar je alle hunebedden ook kan terugvinden op alfabetische volgorde van de plaatsnaam, plus nog veel meer andere krachtplaatsen zoals grafheuvels, oude kerkjes, heilzame bronnen, heilige bomen, enz..  Sinds 31 Augustus 2022 is www.Hunebedden.info een geheel zelfstandige website geworden die helemaal los van www.Bronnen-Krachtplaatsen.nl te bekijken is.

Copyright  Copyright


Er zit een beperkt copyright op de hier gepubliceerde teksten, je mag de inhoud kopieëren volgens de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie.

Dit betekent in het kort dat je de teksten en afbeeldingen mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik. Dit geld uitsluitend voor die teksten en afbeelding waarvan duidelijk is dat deze afkomstig zijn van Martin Roek, voor alle andere afbeeldingen en teksten dient u zich tot de betreffende rechtshebbenden te richten.

De enige voorwaarde die eraan verbonden is, is dat het uiteindelijke product een vergelijkbare Copyright-Left licencie heeft als het orginele werk en dat je verwijst naar het orginele werk. Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie.

Wanneer je teksten en/of afbeeldingen van deze website gebruikt hebt, kan je naar deze website verwijzen met bijvoorbeeld de tekst:
"Tekst overgenomen van www.Hunebedden.info"
of "Tekst gedeeltelijk overgenomen van www.Hunebedden.info"
Danwel zoals ik het zelf ook pleeg te doen wanneer ik een tekst niet letterlijk gebruik:
"Bron: www.Hunebedden.info"

Martin Roek